Rådgivning og foredrag i hele Danmark

Egenomsorg

 

Holstebro – Hillerød – Hammel v/ Aarhus – Aalborg  & Børkop v/ Vejle

 

Målgruppe:

Forældre til børn/unge med autisme eller ADHD men også forældre til børn/unge med andre handicap eller særlige behov  – Alle er velkommen

 

Indhold:

Når vi som forældre har et barn med særlige behov, opstår der mange tanker og situationer, vi skal tage stilling til og håndtere. Det kan nemt medføre bekymring og følelsen af skyld over ikke at klare forældrerollen tilstrækkeligt.

En del forældre udvikler stress og depression, da de ikke i høj nok grad passer på sig selv og har adgang til svar og sparring på mange af de bekymringer der melder sig på banen.

Du vil igennem dette foredrag få redskaber til hvordan du kan yde omsorg for dig selv, sådan du kan minimere risikoen for at udvikle stress og depression og hvordan du kan passe på venskaber, parforhold og hele familien i en tid hvor følelser som sorg, uretfærdighed, vrede og håbløshed kan presse sig på.

Vi vil tale om nogle af de svære følelser og beslutninger der kan være nødvendig at forholde sig til f.eks. aflastning, søskende problematikker, hvad skal der ske med vores børn når vi dør mv.

Som Autisme og ADHD konsulent har jeg både kendskab til området rent fagligt, men også som mor til min datter på 19 år med infantil autisme, hvor igennem jeg har erfaring med hvilke følelser der kommer i spil, når livet former sig anderledes end vi forventer.

 

Tidspunkt: 19.00 – 21.30

 

Dato og sted:

➡12/11 2019 – PLEXUS, Holstebro

➡19/11 2019 – Kulturcenter Inside, Hammel

➡25/11 2019 – Børkop kulturhus, Vejle

➡03/12 2019 – Frederiksborgcentret, Hillerød

➡10/12 2019 – Aalborg Sportshøjskole

 

✔Bestil din plads her: www.flexbillet.dk/anna-hjorth

 

Hvad siger andre om mine foredrag: http://www.anna-hjorth.dk/andre-siger-om-mine-foredrag-tem…/

 

OBS:

  • Billetter kan ikke afbestilles

 

  • Der sælges ikke billetter ved indgangen

 

  • Dørene åbnes en ½ time før start

 

  • Ved aflysning meddeles dette via den mail du har opgivet ved billetbestilling. Tjek derfor din mail inden, i tilfælde af sygdom, ulykke, for få tilmeldinger mv. – Skulle det ske, vil du naturligvis få dine penge retur

 

➡Billetbestilling: www.flexbillet.dk/anna-hjorth

 

Foredragsholder Anna Hjorth